Skip to content

Digitális alkoholszonda webáruház

Telefonos rendelés

06 (30) 933 – 2215

30 napos garancia

Garantált pénzvisszafizetés

235.500 Ft

A kiszállítás várható időpontja (mai napon leadott rendelés esetén): 2024-04-04

235.500 Ft

Hívja kollégánkat és 2 perc alatt segít kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket.

Ipari felhasználásra tervezett alkoholszint ellenőrző pont (alkoholszonda beléptető). Kiválóan alkalmas cégek személyi állományának ellenőrzésére, belépési pontokon telepítve.


Product price
Additional options total:
Order total:

Leírás

Ipari felhasználásra tervezett alkoholszint ellenőrző pont.

Kiválóan alkalmas cégek személyi állományának ellenőrzésére, belépési pontokon telepítve.

A készülék elektrokémiai előkalibrált moduláris szenzorral rendelkezik, cseréje gyors és egyszerű, vagy akár újrakalibrálható is.

A szenzor élettartama akár 60000 mérés évenkénti kalibrálással. A termék csutora nélküli mintabevitelre lett tervezve, ezért járulékos üzemeltetési költségei nincsenek. A készülék rendkívül gyors akár 12 fő/perc az áteresztő képessége. Beépített száraz kontaktusos relével ajtóvezérlésre is alkalmas.

A teszterhez tartozékként kap egy szoftvert, amellyel összekapcsolhatja számítógéppel és a méréseket név szerint naplózhatja.

 

Automatizált, érintésmentes beléptető alkoholszonda. Az Alcoscan EBS-010 egy nagy sebességű ipari alkoholszonda, mely alkalmas kapukhoz, forgókapukhoz és gyalogos bejáratokhoz való telepítésre, vagy önálló alkoholteszt egységként való használatra.

Az EBS-010-ben etanolspecifikus üzemanyag-cella szenzor található, és képes percenként legfeljebb 12 tesztet végrehajtani, ha önálló alkoholszondaként van telepítve, de teljes integráció esetén az átlagos tesztelési képesség percenként 6 teszt.

Az EBS-010 szenzormoduljának tesztelési képessége bizonyított, több mint 500 000 tesztet végez egyetlen kalibrálási ciklusban, és a befúvás-kiértékelés időintervallumok átlagosan legfeljebb 10 másodpercet vesznek igénybe. A maximális kapacitást figyelembe véve, amely 24 órán keresztül működik, és minden 50. pozitív teszteredmény esetén legfeljebb 8640 tesztet végezhet naponta. Azonban azt javasoljuk, hogy minden 250-500 belépő személyre legalább 1 EBS-010 egységet helyezzenek el a helyszínen, hogy elkerüljék a sorokat a belépési pontokon a műszakváltások idején.

Egy sikeres (0.00%) eredmény engedélyezi a belépést, míg egy sikertelen (0.01% vagy magasabb) eredmény megakadályozza a belépést.

Ellentétben a többi piacon fellelhető beléptető alkoholszondával, az EBS-010-ben könnyen cserélhető szenzormodul található, így amikor a szenzorokat újra kell kalibrálni, az EBS-010 folyamatosan telepítve maradhat a helyszínen. A kalibrációt kérésre biztosítjuk.

A teszteredményeket egy 12V-os, 1 másodperces impulzus biztosítja a sikeres és sikertelen eredményekhez, illetve digitális kimenetet biztosít USB-n keresztül.

További információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

 

Brand

EBS

További információk

Fúvókás / fúvóka nélküli

Fúvóka nélküli

Ellenőrzés

Rendszeres (napi 20 fölötti fújás)

Gyorsmérés funkció

Van gyorsmérés

Kalibrálható-e?

Kalibrálható

Felhasználás

Céges ellenőzréshez

Nyomtató

Nincs

Számítógépes csatlakozás

Van

Tápellátás

230V

Mennyire pontosak az alkoholszondák?

Az alkoholszondák már a legkisebb alkoholfogyasztást is ki tudják mutatni legyen szó akár alap akár felsőkategóriás alkoholszolkáról!

Hogy tudom megrendelni?

A termékeket a kosárba rakás gomb megnyomásával tudod megrendelni vagy az alábbi telefonszámon:
06 (30) 933 – 2215

Mikor kapom meg a rendelésem?

Amennyiben 12 óráig leadod a megrednelésed, úgy másnap már nálad is lehet a csomagod.

Át lehet verni a szondát?

Mivel a legminimálisabb alkoholmennyiséget is kimutatják az alkoholszondák, szinte lehetetlen becsapni. Azonban a fúvókáskészülékek sokkal pontosabban meg tudjuák határozni a elfogyasztott alkohol mennyiségét.

Mit tehetek, ha nem vagyok elégedett?

A vásárlástól számított 30 napon belül nyugodtan visszaküldheted a terméket és visszafizetjük a teljes vételárat!

Hogyan történik a szállítás?

A megrendelésedet szerződött partnerünkkel, a GLS futár szolgálattal kézbesítjük.

ÁFA-t tartalmaz az ár?

Igen, az árak bruttóban értendőek. További ÁFA tartalommal nem kell számolnia!

0