Skip to content

Digitális alkoholszonda webáruház

Telefonos rendelés

06 (30) 933 – 2215

30 napos garancia

Garantált pénzvisszafizetés

Mire jó az Alkoholszonda?

Az alkoholszondák elsődleges feladata, hogy meghatározzák az alkoholszintet a szervezetben, és ezzel segítenek elkerülni a “részeg viselkedésből” adódó baleseteket.

Az alkoholszondák használatát sokan az autós “részegségmérő” eszközökkel azonosítják, azonban az alkoholszonda valójában egy sokoldalú eszköz, amely számos alkalmazási területen vált hasznossá vált, mint például a munkavállalók ellenőrzése, szórakozóhelyeken való tesztelés, autós és motoros találkozók stb.

Az eszköz megmutatja a szervezetben lévő alkoholszintet, és ezáltal segít eldönteni, hogy mennyi alkoholt fogyasztott a felhasználó, vagy éppen “kiment-e már a szervezetből az alkohol”.

Az alkoholszonda használata a biztonság és a felelősségvállalás fontos eleme, mivel segít elkerülni az esetleges baleseteket, amelyeket a részeg vezetés okozhat. Az alkoholszonda segítségével az emberek jobban átlátják a helyzetüket, és felelősségteljesebb döntéseket hozhatnak! Mikor ülhetek volán mögé? Vagy mikor vagyok munkára alkalmas állapotban?!

Nem tudsz dönteni?

0